Telemark Kraft for privatkunder – god strømavtale:​

Spotpris + 2,5 øre/kWh

Fastledd kr 49,- mnd. per måler. Prisgaranti i 12 måneder!

INGEN BINDINGSTID

12 MND. PRISGARANTI

Telemark Kraft er et ærlig og enkelt strømselskap. Det er ingen skjulte kostnader. Ingen bindingstid. Med konkurransedyktige priser, er din strømavtale bare ett minutt unna. Du tar jobben med å registrere, Telemark Kraft tar jobben med å bytte deg over fra din gamle strømleverandør.

Øvrige avtaledetaljer

Fakturagebyr

Vi fakturerer fortrinnsvis elektronisk. Dersom du ønsker papirfaktura tilkommer en kostnad på 29,- inkl. mva.

Viktig informasjon om din Angrerett
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du BESTILLER en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten fyll ut dette angrerettskjema og returnere det til oss. Les også Skjema for opplysninger om angrerett før du bestiller.

Vilkår
Se våre vilkår her

Sammenlign strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Det vil bli gjort en kredittsjekk ved kjøp.

Bytt strømleverandør på 1 - 2 - 3

1

Registrer deg raskt og enkelt her

2

Vi sier opp din gamle avtale

3

Du er nå kunde hos Telemark Kraft!

Hva skiller Telemark Kraft fra andre strømleverandører?

I et hav av strømleverandører å velge mellom, så er det ikke alltid lett å vite hvem man skal velge. Strøm er strøm uansett. Forskjellen ligger ofte i bindingstider og påslag. Mange strømselskaper har også lokketilbud med god avtale første året, og deretter et skyhøyt påslag. Det kan også det være lurt å se hva slags andre goder strømselskapet kan tilby.

Telemark Kraft har ingen lokketilbud, vi satser heller på ærlighet og transparente priser, samt en ekstra gode hvor kunder kan kjøpe smarte og strømsparende produkter med rentefri nedbetaling via strømregningen.

Hos Telemark Kraft har du disse fordelene:

Hva med strømstøtten?

Strømstøtten er det nettselskapet ditt som har ansvar for. Du vil altså få en egen faktura fra ditt nettselskap for nettleien, og det er her strømstøtten blir trukket fra.